Vi modtager DankortVi modtager Visa Vi modtager Visa Vi modtager Visa
Indkøbskurv
I alt: 0 DKK
Brug for hjælp?
30 33 63 39

Teambuilding 'Den Olympiske Dyst'

Vi befinder os i Thyrien og det er året for Den store Olympiske Dyst. De fire klaner (orkerne, elverne, menneskene og sortelverne) gør hver især klar til de Lege, der i sidste ende kårer den suverænt overlegne Klan i Thyrien. Det er en eftertragtet ære og der skal virkelig trænes i gruppen. Konkurrencen er hård og dysterne så forskelligartede, at orkernes råstyrke eller sortelvernes strategiske evner ikke nødvendigvis kan hjælpe gruppen, når det gælder. Nemmere bliver det ikke, hvis det viser sig at korruption og ufine alliancer er en del af spillet… og det er de!

Grupperne på 8-9 personer får hver en holdleder og de præsenteres for de styrker og svagheder, der knytter sig til den enkelte klan. Gruppen bliver sminket/udrustet og skal i første omgang samarbejde i den lille gruppe (træning inden Legene) inden de udfordres af de andre klaner ved Den store Dyst.

Den Olympiske Dyst er en sjov måde at være sammen på/lære sine kolleger bedre at kende på. Det er udfordringer på en uforpligtende måde

Den Olympiske Dyst kan også bruges mere målrettet i jeres bestræbelser på at blive bedre til at samarbejde i det daglige. I så fald deltager vi med en observatør, der efterfølgende anbefaler et videre forløb på baggrund af dagens iagttagelser, enten en enkelt kursusdag eller flere. I afgør selvfølgelig selv, om I vil købe et videre forløb eller blot nøjes med vores tilbagemeldinger fra rollespilsdagen.

Ring på 56 6565 40 eller skriv til info@ragnerok.dk

 

 

Ragnerok, Maglekæret 24E, 2680 Solrød Strand, Tlf.: 30 33 63 39
Parajumpers kodiak jakke Parajumpers long bear christian louboutin sko christian louboutin udsalg christian louboutin sko