Indkøbskurv
I alt: 0 DKK
Brug for hjælp?
30 33 63 39

Rollespil i institutionen

Vi afholder forskellige kurser for pædagoger o.a., der gerne vil lære at arbejde med rollespil i institutionen i en bred vifte af spændende aktiviteter.


Her er nogle af vores tilbud. Ring evt. og hør nærmere eller skriv til : info@ragnerok.dk

Orker og de energiske børn

Liverollespil giver de energiske drenge og piger mulighed for at bruge deres krop og deres stemme, uden hele tiden at få at vide, at deskal dæmpe sig, sætte sig ned eller gå et andet sted hen. Vi giver idéer til, hvordan arbejdet med disse børn kan tilrettelægges, så erfaringerne fra rollespillet kan bruges i andre situationer, når spillet er slut.

Karakterarbejde i institutionen

Arbejdet med rollen i liverollespil behøver ikke være avanceret skuespilkunst. Der findes enkle teknikker til at gøre spillet mere interessant ved at det enkelte barn lærer sin karakter bedre at kende. Vi gennemgår idéerne og prøver nogle af dem af sammen, - så de er lige til at tage med hjem til institutionen.

Elvere og de stille børn

Liverollespil er ikke kun brøl og fægtekamp. Der er racer i fantasy-rollespillet, som appellerer til de børn i institutionen, der er indadvendte og tænksomme. Kurset giver idéer til, hvordan det stille kan få lov at fylde på en måde, der gør spillet mere interessant, både for det enkelte barn og medspillerne.

Ønsker I et mere uddybende kursus, der omhandler de pædagogiske overvejelser og det praktiske omkring rollespil som aktivitet i jeres institution, er her et eksempel på et kursus bestående af 2 moduler

1. modul

1. del af kurset er en kort introduktion til liverollespil og de pædagogiske overvejelser ved brugen af rollespil som redskab i institutionen. Under hensyntagen til deltagernes erfaringer med rollespil, vil formiddagen byde på idéer og konkrete forslag til,hvordan aktiviteten kommer på dagsordenen og gennemføres i praksis, både hvad angår kostumer/rekvisitter, våbenbygning, ramme-historier og arrangementer ud af huset.
1. del er overvejende teoretisk.

2. modul

2. del er en afprøvning af forskellige øvelser og lege på baggrund af de indsatsområder, som deltagerne hver især arbejder med ideres institution. I arbejdet med roller, handlinger og rekvisitter vil fokus være på eksempelvis betingelser for etablering af venskaber mellem børn, de energiske drenge, sprog, motion eller andet.
2. del er overvejende praktisk og foregår udendørs.

Kurset kan rekvireres her: info@ragnerok.dk eller på telefon: 30 33 63 39

Ragnerok, Maglekæret 24E, 2680 Solrød Strand, Tlf.: 30 33 63 39
Parajumpers kodiak jakke Parajumpers long bear christian louboutin sko christian louboutin udsalg christian louboutin sko