Indkøbskurv
I alt: 0 DKK
Brug for hjælp?
30 33 63 39

Rollespil & Resultater

Ragnerok anvender rollespil som metode til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdsrelationer mellem mennesker, der skal levere resultater. Forløbene tilpasses altid virksomhedens ønsker og ambitionsniveau.

 

Gruppedynamik

`Lensherrens Død´ er et rollespil, hvor det pri­mære formål er en styrkelse af de interne relati­oner i en medarbejdergruppe. Spillet tilgodeser, at ikke alle er lige åbne overfor at skulle med kollegerne uden for fabrikshallen eller kontoret for at blive `rystet sammen´.

Teamwork

`Grotten´ er et rollespil, hvor gruppen af med­arbejdere udfordres på deres evne til at samar­bejde og løse opgaver ved hjælp af de ressourcer, der er tilstede i flokken. Spillet stiller skarpt på eksisterende arbejdsmønstre og hensigtsmæs­sige alternativer.

High Performance

`Druidedans´  er et rollespil for det velfun­gerende team, der ønsker at videreudvikle det gode samarbejde til øget handlekraft og synergi. Spillet skabes ud fra gruppens fokuspunkter og omfatter både for- og efterarbejde samt målinger.

Ragnerok står til rådighed med modeller til det videre arbejde med teams, indsatsområder og refleksion over egen praksis på en lærerig og un­derholdende måde!
Ring 30 33 63 39

 

Ragnerok, Maglekæret 24E, 2680 Solrød Strand, Tlf.: 30 33 63 39
Parajumpers kodiak jakke Parajumpers long bear christian louboutin sko christian louboutin udsalg christian louboutin sko