Indkøbskurv
I alt: 0 DKK
Brug for hjælp?
30 33 63 39

Rollespil som læringsmetode

Ragnerok underviser lærere og andre i at benytte Live Rollespil (læs beskrivelse af spillet her) som læringsmetode i undervisningen. Uanset om faget er matematik, naturforståelse, konflikthåndtering eller engelsk kan spillet tilrettelægges på en måde, så målene for faget nås på en lærerig og spændende måde.

Vi har med undervisningsmaterialet Dunkelskovens Hemmeligheder forsøgt at vise, hvordan! Her er opgaver og lærervejledninger samlet til en tværfaglig emneuge med fagene dansk, matematik, natur/teknik og idræt. Rollespillet binder det hele sammen og sikrer, at det enkelte fag arbejder målrettet med trinmål på 5. og 6 klassetrin.

Materialet består af en kassette med 2 dvd´er (henholdsvis tekstmateriale og filmklip) og et hæfte. Køb det her i webshoppen eller ved at skrive til info@ragnerok.dk 

Kassette med dvd´er og hæfte 

Læs her lektørudtalelsen på vores materiale.
Læs her artikel fra Friskolebladet om brugen af rollespil i undervisningen.

Liverollespil behøver ikke at være et udstyrsstykke. I vores materiale giver vi konkrete idéer til, hvordan elever kan klædes ud og finde rekvisitter med små midler. Vil I imidlertid gerne investere i dragter, våben, prangerpunge, skatkiste o.a. kan vi tilbyde Ragneroks Rollespilskasse med alt, hvad I behøver.

Udstyr til Dunkelskovens Hemmeligheder

 

 

Kassen indeholder kvalitetsudstyr til 25 elever og 4 lærere. Læs mere om kassen her.

Ragnerok, Maglekæret 24E, 2680 Solrød Strand, Tlf.: 30 33 63 39
Parajumpers kodiak jakke Parajumpers long bear christian louboutin sko christian louboutin udsalg christian louboutin sko